fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Nesėkmingas pirmas kėlinys lėmė „Riterių B“ pralaimėjimą prieš „Dainavą“

Pirmos lygos trečiojo turo rungtynėse sostinės „Riteriai B“ Alytuje 1:2 pralaimėjo „Dainavai“ . Esant rezultatui 0:2, „Riteriams“ vienintelį įvartį pelnė Gytis Paulauskas.

Nuo susitikimo pradžios alytiškiai perėmė iniciatyvą, kuri buvo įforminta dviem buvusio Riterio Luko Kochanausko įvarčiais. Tiesa, nedaug trūko, kad situacija būtų kitokia. „Dainavai“ pirmaujant 1:0, Riteriai pasiuntė kamuolį į vartus, bet dėl nuošalės įvartis nebuvo įskaitytas.

Antrasis kėlinys jau priklausė svečiams. Didelį karštį geriau atlaikę jaunieji Riteriai perėmė iniciatyvą į savo rankas, greitą įvartį pelnė Gytis Paulauskas, tačiau tai buvo viskas. Susikurtos persvaros paversti taškais nepavyko.

„Deja, labai prastai pradėjome pirmąjį kėlinį. Itin trūko aštrumo, labai skubėjome su kamuoliu, darėme daug broko. Antrasis kėlinys kokybine prasme buvo žymiai geresnis. Kūrėme progas, atlikome daug smūgių. Reziume – pralaimėjome“, – sakė vienintelio „Riterių“ įvarčio autorius.

Šioje dvikovoje debiutavo „Riterių“ naujokas iš Suomijos Akseli Kalermo. Gynėjas sužaidė itin ramiai, dažnai jungėsi į komandos atakas ir aštrino žaidimą tada, kai to labiausiai reikėjo.

Po trejų sužaistų rungtynių „Riteriai B“ Pirmos lygos lentelėje yra aštunti.