fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ kovos dėl Baltijos eTaurės

Gegužės 9–13 dienomis vyks Baltijos efutbolo taurės turnyras, kuriame kartu su Latvijos bei Estijos klubų atstovais dalyvaus visų Lietuvos futbolo A lygos ekipų futbolininkai.

„Džiaugiamės naujuoju bendru projektu su mūsų kaimynais, kuris A lygos klubų gerbėjams taps ir gera pramoga, ir suteiks galimybę pagaliau vėl palaikyti savo mėgstamų komandų futbolininkus, – sakė A lygos prezidentas Janas Nevoina. – Labai svarbu, kad pavyko rasti bendrus sprendimus su Latvijos ir Estijos lygomis, su kolegomis būtinai bendradarbiausime ir ateityje.“

A lygos vadovas pažymėjo ir didėjančią esporto svarbą.

„Sportiniai žaidimai virtualioje erdvėje yra labai populiarūs, pastebėta, kad jie padeda gerinti ir profesionalių futbolininkų žaidimo supratimą. Puikią iniciatyvą šioje srityje pradėjo ir vysto Lietuvos futbolo federacija. A lyga kartu su federacija mato didelį esporto potencialą, o šis turnyras leis įvertinti galimybes tiek Lietuvoje, tiek visose Baltijos šalyse“, – sakė J. Nevoina.

Baltijos eTaurės varžybų pirmasis etapas vyks gegužės 9–10 dienomis. Jo metu kiekvienos šalies futbolininkai tarpusavyje kovos dėl 4 kelialapių į antrąjį etapą.

„Riteriams“ atstovaus Rokas Filipavičius ir Matas Ramanauskas.

 

 

 

P