fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

V. Borovskis apie balandžio 1-osios pokštus: „Melas yra pateisinamas, jei neskaudina kitų žmonių“

Balandžio 1-oji pastarasiais metais „Riterių“ futbolininkams sutapdavo arba su rungtynėmis, arba su treniruotėmis. Šiemet, neabejotina, taip pat būtų vykusi treniruotė, jei ne jau visiems įgristi imantis karantinas. Kad jau taip nutiko, melo ir pokštų dieną šįsyk žaidėjams teko sutikti atskirai nuo komandos.

„Kaip tyčia, buvau sugalvojęs tokių gerų bajerių, bet nei Grigui (Mindaugui Grigaravičiui), nei Valiai (Valentinui Jeriomenko) negalėjau jų iškrėsti. Bet jei viskas šiemet persikelia, tai perkelsime ir balandžio 1-ąją (juokiasi). Jei rimtai, tai labai pasiilgau ir komandos, ir treniruočių proceso, ir paties futbolo“, – sakė vyriausias „Riterių“ žaidėjas Valdemaras Borovskis.

Valdemarai, kiek žmonių šiandien apgavai?

Visus (šypsosi). Nors ne, ir dabar meluoju. Ne visi mano melu patikėjo, nors papokštauti bandžiau su visais, kuriuos šiandien sutikau. Tiesa, buvo ir tokių, kurie mano pokštų nelabai suprato… nesakysiu, ką turiu omeny, bet nedaug trūko, kad nuo žmonos būčiau gavęs į kailį (šypsosi).

Jei būtų tavo valia, paliktum balandžio 1-ąją kaip melagių dieną ar uždraustum?

Jei būtų mano valia, tai per metus būtų daugiau nei viena balandžio 1-oji. Tokiomis dienomis žmonės daugiau šypsosi, o dažnai mums to trūksta.

Sakyk, ar yra toks dalykas, kaip šventas melas?

Vieno teisingo atsakymo neturiu. Aišku, kad kartais saldus melas yra geriau nei karti tiesa, bet iki tol, kol tas melas neišlenda į dienos šviesą. Tada jau nei saldus, nei šventas, nei joks kitoks melas nebeegzistuoja.

Ar pateisinamas melas, kai norima paprasčiausiai pajuokauti?

Svarbu, kad tai neskaudintų žmonių. Jei tai ne patyčios, jei tam žmogui, kuriam meluojama, po to irgi būna juokinga, tai pateisinu.

Ar yra temų, kuriomis niekada nejuokauji ir niekada nemeluoji?

Gal ir yra, bet taip greitai nesugalvoju. Aš mėgstu juoktis iš įvairių dalykų ir tuo pačiu pakelti nuotaiką šalia esantiems.

Koks populiariausias melas ar juokas vyrauja „Riterių“ rūbinėje?

Kai pasigirsta pirmieji „Grigas on fire“ dainos akordai, aišku, kad Grigas pradės siautėti ir bus labai linksma.

Jei sezono pabaigoje būtų renkamas geriausias komandos melagis, kas turėtų daugiausiai šansų nugalėti? Kas neturėtų šansų laimėti?

Laimėtų Grigas, nes jo juokai yra labai rimti, o tikrai nelaimėtų Valdas (Paulauskas), nes jis visomis prasmėmis yra žvėris (šypsosi).

Jei būtų renkamas linksmiausias komandos žaidėjas? Kas neturėtų šansų laimėti?

Aš šiandien visus prizus išdalinsiu Grigui. Tikiuosi, jis neužmirš šito (juokiasi). Kas neturėtų šansų laimėti? Turbūt, aš.

Koks skirtumas tarp melo balandžio 1-ąją ir balandžio 2-ąją?

Tik viena diena.

Ar juokas išgelbės pasaulį?

Ar išgelbės nežinau, bet kad palengvins gyvenimą jame – faktas.