fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Naujasis „Riterių“ kapitonas T.Simaitis: „Blogi ne tie, kurie klysta, o tie, kurie nepasimoko iš klaidų“

Po traumos į rikiuotę sugrįžusio vartininko Tado Simaičio laukė staigmena – jis paskirtas naujuoju pagrindinės komandos kapitonu. T.Simaitis šiose pareigose pakeitė vyriausią ekipos žaidėją Valdemarą Borovskį.

„Kapitonas yra komandos reprezentacinis veidas. Klubas išrinko mane į šią poziciją ir už tai esu labai dėkingas. Tai įpareigos būti pavyzdžiu ir vedliu komandos draugams, komunikuoti ir padėti aplinkiniams. Negaliu teigti, kad kapitono raištis kažką labai pakeis, bet jei išrinko mane – vadinasi kažką darau gerai. Turiu ir toliau likti toks pats. Šios pareigos man reiškia pasitikėjimą iš komandos draugų ir klubo atstovų. Darysiu viską, klubas augtų“, – oficialiai svetainei sakė naujasis „Riterių“ kapitonas.

T.Simaitis vakarykštėse rungtynėse pasirodė su kauke. Dar kurį laiką toks vaizdas nesikeis. Kaukė vartininkui reikalinga dėl kontrolinėse rungtynėse peržiūroje dalyvavusio komandos draugo sulaužytos nosies.

„Prie kaukės pripratau, bet aišku, kad ji kažkiek trukdo. Galiu pasidžiaugti tuo, kad gana greitai kaukės etapas bus baigtas“, – šypsojosi T.Simaitis.

Vartininkui pirmose naujojo sezono rungtynėse teko nemaloni procedūra net tris kartus traukti kamuolį iš vartų tinklo. Tiesa, nei viename iš epizodų T.Simaičio šansai išgelbėti komandą buvo minimalūs.

„Labai gaila dėl taip susiklosčiusių rungtynių. Visiškai nepavyko įgyvendinti žaidimo plano, o žalgiriečiai sužaidė išties gerai ir buvo tiesiog stipresni. Tačiau blogi yra ne tie, kurie klysta, o tie, kurie nepasimoko iš klaidų. Tikiu, kad padarysime teisingas išvadas ir žengsime žingsnelį į priekį“, – kalbėjo T.Simaitis.

Antrąsias sezono rungtynes „Riteriai“ šį penktadienį žais su pirmajame ture įtikinamą pergalę iškovojusiu Vilniaus „Žalgiriu“.

P