fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

A lygos prezidentu tapęs J. Nevoina: „Svarbu, kad išliktumėm vieningi“

Ketvirtadienį įvyko Lietuvos futbolo A lygos asociacijos valdybos narių susirinkimas, kurio metu buvo išrinktas naujasis valdybos pirmininkas, užimsiantis ir A lygos prezidento pareigas.

Juo tapo „Riterių“ klubo prezidentas Janas Nevoina, naujose pareigose pakeitęs Marijampolės „Sūduvos“ prezidentą Vidmantą Murauską.

„Visų pirma, noriu padėkoti visiems, kurie manimi pasitikėjo. Pabrėžiu, kad revoliucijų daryti nesiruošiu, svarbu, kad išliktumėm vieningi. Jei tai pavyks, tikrai žengsime žingsnį į priekį“, – apie naujas atsakomybes ir iššūkius kalbėjo nuo šiandien ne tik „Riterių“, bet ir A lygos prezidentas J. Nevoina ir pridūrė, jog pirmasis darbas buvo susitarti dėl bendrų darbų su LFF, antrasis – dabartinės situacijos suvaldymas.

Susirinkimo metu įvyko balsavimas – prieš jį buvo patvirtintos J. Nevoinos bei Vilniaus „Žalgirio“ direktorės Vilmos Venslovaitienės kandidatūros.

4 balsai pasisakė „už“ J. Nevoinos kandidatūrą, „prieš“ – 1 balsas, „susilaikė“ taip pat 1 balsas.

1 balsas pasisakė „už“ V. Venslovaitienės kandidatūrą, 0 balsų – buvo „prieš“, 5 balsai – „susilaikė“.

Artimiausiu metu pokyčiai bus atlikti Registrų centre, kuriais bus patvirtintos naujosios J. Nevoinos pareigos Lietuvos futbolo A lygoje.