fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

M.Grigaravičius: „Turime viską, kad sezoną užbaigtumėm aukščiau negu pernai“

Kai prieš praėjusį sezoną „Riteriai“ pasirašė sutartį su Mindaugu Grigaravičiumi, daug kas tikėjosi, jog jis iškart taps viena svarbiausių komandos figūrų. To tikėjosi ir pats futbolininkas. Vis tik, atsigręždamas atgal, dabar saugas neslepia, kad sezono pradžia buvo prastesnė nei jis planavo.

„Paprasčiausiai reikėjo laiko. Visada nori padaryti taip, kad būtų geriau, tačiau adaptacija užtruko. Nebuvau užtikrintumo, buvo daug abejonių pačiu savimi, trūko daugiau aštrumo priekyje, taip pat būdavo situacijų, kai per lengvai atiduodavau kamuolį varžovams.

Vis tik, sezono pabaigoje, manau, įrodžiau, kad komandai galiu būti naudingas. Paskutiniais sezono mėnesiais tikrai esu patenkintas, kai tiek pats realizavau progas, tiek jas kūriau komandos draugams. Labai norėčiau pratęsti tokį savo žaidimą nuo pat sezono pradžios.

Pernai įmušiau septynis įvarčius. Viena vertus – tai nėra mažai, kita vertus – keliu tikslą šiemet įmušti daugiau“, – oficialiai svetainei kalbėjo M.Grigaravičius, kuriam praėjusio sezono uždarymo metu buvo įteiktas diplomas už geriausią metų dainą.

Priminsime, kad po kiekvienos rimtesnės pergalės „Riterių“ rūbinėje pernai skambėdavo kultinė „Freed from Desire“ daina, kurios žodžius interpretavo į „Grigas on fire“.

 

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2328745800702689

 

„Geras energijos užtaisas (šypsosi). Nėra kur dėtis, šiemet to užtaiso norėtųsi daugiau ir dažniau. Aišku, jei bus daug pergalių, galbūt, atsiras kažkas naujo“, – sakė M.Grigaravičius.

Jau šį šeštadienį „Sportimos“ manieže „Riteriai“ žais pirmas 2020 – ųjų kontrolines rungtynes su
„Liepajos“ klubu. Komandos treneris Mindaugas Čepas minėjo, kad jau šioje dvikovoje stengsis, jog komanda ugdytų nugalėtojų mentalitetą, o pačiam M.Grigaravičiui iš visų „Riterių“ būsimas varžovas – pažįstamas geriausiai. Prieš „Riterių“ etapą jis rungtyniavo Latvijoje.

„Apie varžovus per daug negalvoju. Svarbiausia, būti kuo naudingesniu komandai ir padėti iškovoti pergalę. Nematau priežasčių, kodėl turėtų būti kitaip. Po atostogų jaučiuosi puikiai, jau buvau išsiilgęs komandos draugų, skirtingai nei pernai, šiemet nereikalingas joks adaptacijos periodas, tad su nekantrumu laukiu ne tik šių rungtynių, bet, apskritai, naujojo sezono pradžios“, – sakė M.Grigaravičius.

Šio saugo keliai su treneriu M.Čepu susikerta jau trečią kartą per jo karjerą, todėl jam kuo puikiausiai žinomi trenerio darbo metodai ir etika.

„Natūralu, kad kiekvienas treneris dirba savaip, tačiau M.Čepo darbo metodai yra kažkiek panašūs į Aurelijaus Skarbaliaus darbo metodus. Pavyzdžiui, Albertas Rybakas dirbo kiek kitaip. Nenoriu lyginti, kuris treneris geresnis, o kuris blogesnis, bet kiek esu susidūręs su Mindaugu Čepu, jis yra puikus treneris.

Kitas dalykas – mūsų komandos branduolys išlaikytas. Manau, kad tai yra labai svarbus dalykas siekiant didesnių pergalių. Vieni kitų galimybes žinomes, todėl manau, su šia komanda turime viską, kad sezoną užbaigtume aukščiau nei buvome pernai.