fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriams“ iki bronzos – du taškai per dvejas rungtynes

Sostinės „Riteriai“ yra labai arti to, kad pakartotų tai, ką iškovojo tiek pernai, tiek užpernai. Per likusias dvejas rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ ir „Panevėžiu“ jiems trūksta iškovoti vos du taškus arba sulaukti bent vienų nelaimėtų „Kauno Žalgirio“ rungtynių.

„Galiu garantuoti, kad šioje sezono stadijoje į „Kauno Žalgirį“ tikrai nežiūrėsime“, – sakė Valdemaras Borovskis, kuris vienas iš nedaugelio pagrindinių komandos žaidėjų šią rinktinių pertrauką praleidęs klube.

Dvikovai su „Sūduva“ Albertas Rybakas buvo priverstas ruoštis be vienuolikos (!) žaidėjų. Tarp jų, į nacionalinę rinktinę iškviesto Donato Kazlausko, be į jaunimo rinktinę iškviestų Vincento Šarkausko, Aleksandro Levšino, Justino Marazo, Mato Ramanausko, Dominyko Kodzo ir Ernesto Stočkūno ir be į U-22 rinktinę išvykusių Dovydo Virkšo, Dominyko Barausko, Ričardo Šveikausko ir Edvino Baniulio. Pastarasis ketvertukas iš Kinijos dar net negrįžo.

„Mes jau pripratome, kad per rinktinių langus netenkame pagrindinių žaidėjų. Be abejo, tai apsunkina, bet šioje vietoje pasirinkimo neturime. Nebent galime pasidžiaugti už tuos žaidėjus, kurie reikalingi rinktinėms“, – sakė A.Rybakas.

Ruošdamiesi rungtynėms su „Sūduva“ „Riteriai“ praėjusį savaitgalį sužaidė kontrolines rungtynes su „Žalgiriu“ bei laimėjo jas 3:2. Vis tik, didžiąja dalimi abiejų klubų sudėtyse žaidė B komandų žaidėjai.

„Pagrindinis pasiruošimas prasidėjo šią savaitę, kai sugrįžo žaidėjai iš jaunimo rinktinės. Treneriai dėlioja akcentus, kaip turėsime žaisti prieš „Sūduvą“, kad trečią vietą užsitikrintumėm jau šią savaitę“, – sakė V.Borovskis.

Rungtynės tarp „Riterių“ ir „Sūduvos“ LFF stadione bus žaidžiamos šį šeštadienį        13:00 valandą.

P