fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ – „Atlantas“. Kai nebėra kur trauktis

Praėjusią savaitę „Kauno Žalgiriui“ pralaimėjęs ir trečią vietą pastarajam užleidęs „Riterių“ klubas, kaip reikiant, apsunkino situaciją kovoje dėl bronzos. Išeitis viena – kuo geriau sužaisti likusias ketverias rungtynes ir tikėtis, kad taip gerai nesužais „Kauno Žalgiris“.

 

Data: 2019 m. lapkričio 4 d. 19:00 val.

Vieta: LFF stadionas, Vilnius

Bilietai: https://www.tiketa.lt/LT/search?st=Vilniaus+FK+Riteriai+futbolo+klubo+var%C5%BEybos+A+lygoje+Vilniaus+FK+Riteriai+-+Klaip%C4%97dos+FK+Atlantas

 

Varžovas

Klaipėdos „Atlantas“ šiemet nėra stipriausia komanda A lygoje, tačiau prieš ją „Riteriai“ per ketverias rungtynes sugebėjo iškovoti vos penkis taškus. Palyginimui, prieš Vilniaus „Žalgirį“ buvo iškovoti irgi penki taškai.

Per pastarąsias keletą rungtynių klaipėdiečiai praktiškai prarado galimybes pakovoti dėl penktosios vietos. Itin nesėkmingai jiems susiklostė paskutinės ketrvirtojo rato rungtynės prieš „Palangą“.

Po paskutiniojo siaubingo pralaimėjimo „Sūduvai“ 1:9 klaipėdiečiai atsisveikino su vyriausiuoju treneriu Viktoru Dobrecovu.

 

Paskutinysis turas

Abiem komandoms šis turas buvo nesėkmingas. Jei „Riteriai“ nesugebėjo nieko prieš pastatyti „Kauno Žalgirį“, tai „Atlantas“ rungtynes su „Sūduva“ apskritai norėtų ištrinti iš savo istorijos. Nesužaidus nei pusvalandžio, klaipėdiečiai jau atsiliko nuo varžovų 0:6, o tokie dalykai visame pasaulyje nutinka itin retai.

Tarpusavyje 

16-7-7.  Tarpusavio rungtynių grafoje „Riteriai“ prieš „Atlantą“ turi milžinišką persvarą. Tačiau pasižiūrėjus į šių metų susitikimus, tai abi komandos pasidalino po pergalę, o abejos rungtynės Vilniuje baigėsi lygiosiomis.

Itin įdomiai šiemet abejos rungtynės klostėsi uostamiestyje. Jei pirmąkart Riteriai sugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficitą ir laimėti rungtynes 3:2, tai antrąkart – rungtynėse, kuriose „Atlanto“ futbolininkai praktiškai nieko nesukūrė, pirmieji praleido įvartį, bet vis tiek laimėjo rungtynes 2:1.

 

Akistata

Donatas Kazlauskas prieš Vytautą Lukšą. Kai žaidžia šios komandos, dėmesys dažniausiai skiriamas tiems žaidėjams, kurie žaidžia prieš savo buvusias komandas. Ir D.Kazlauskas, ir V.Lukša šiemet jau sugebėjo pasižymėti tarpusavio rungtynėse. Klausimas: kaip bus šį pirmadienio vakarą?

 

Orai

Rungtynių metu sinoptikai prognozuoja gražų rudenišką orą – 13 laipsnių šilumą, 10 metrų per sekundę Pietų vėją ir debesuotą, bet be lietaus vakarą.

P