fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Keturi „Riteriai“ – eksperimentinės rinktinės sudėtyje

Lemiamai sezono fazei Albertas Rybakas bus priverstas ruoštis be didesnės dalies pagrindinių žaidėjų. Kol dar nepaskelbti nacionalinės ir U-21 rinktinės kandidatai, jau aišku, kad keturiems žaidėjams nusimato neplanuota išvyka į Kiniją.

Dovydas Virkšas, Ričardas Šveikauskas, Dominykas Barauskas ir Edvinas Baniulis kartu su rezervine Lietuvos (U-22) rinktine dalyvaus „Dazu Rock Car Cup“ turnyre, kuriame taip pat varžysis Kinijos, Australijos ir Šiaurės Korėjos rinktinės.

„Žaisime prieš pajėgias rinktines, todėl aišku norisi pasirodyti kuo geriau. Bandysime pasimėgauti rungtynėmis, kurias stebi minia žiūrovų. Tikiuosi įgauti naujos patirties, pamatyti kitos kultūros ir pažinti kitokį futbolą. Kai kurios komandos ruošiasi olimpiadai, tad iššūkis laukia nelengvas. Bus įdomu“, – sakė paskutinėse A lygos rungtynėse įvartį pelnęs ir rezultatyvų perdavimą atlikęs D.Virkšas.

„Visiškai nesvarbu rinktinės pavadinimas – visada yra garbė į ją patekti ir visada, atstovaujant savo šaliai, norisi pasirodyti kuo geriau. Tikiuosi, kad Kinijoje komanda pasieks gerus rezultatus, o mes žaidėjai parodysime, ko esame verti“, – sakė R.Šveikauskas.

„Pirmas įspūdis buvo wow. Kelionė į Kiniją. Visada smagu gauti iškvietimą į rinktinę, nepriklausomai, ar ji eksperimentinė, ar dar kokia. Tikiuosi, sunkių ir tuo pačiu įdomių rungtynių. Nebus lengva, bet bus proga parodyti, kas mes esame“, – įspūdžiais dalinosi E.Baniulis.

„Visų pirma, tai yra garbė. Visada atstovaudamas rinktinei, stengiesi jai atsiduoti šimtu procentų ir pasiekti kuo geresnių rezultatų. Asmeniškai tikiuosi įgauti žaidybinės patirties žaidžiant su kitų šalių rinktinėmis. Bus geras turnyras, su geromis komandomis, kur bus galimybė pasitikrinti savo jėgas“, – dėstė D.Barauskas.

Turnyras vyks lapkričio 15 – 19 dienomis. Tuo metu A lygoje paskelbta pertrauka.