fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

V.Borovskis: „Svarbiausia tai, kad viskas mūsų rankose“

Praėjusią savaitę užtikrintai Palangoje sužaidę sostinės „Riteriai“ pagaliau sugrįžo į trečiąją vietą, kurią buvo praradę po nesėkmingo rugpjūčio bei neplanuotai atsiradusios ilgos pauzės. Nepaisant pirmojo praleisto įvarčio, „Riteriai“ labai greitai atsigavo, absoliučiai kontroliavo rungtynes ir nei akimirkai neleido suabejoti, kam atiteks trys taškai.

„Galiu tik patvirtinti, kad tai buvo lengviausios iš visų ketverių tarpusavio su „Palanga“ rungtynių. Net kai nesusikalbėjau su vartininku ir praleidome įvartį, žinojau, kad tai laikina. Man atrodo aikštėje nebuvo nei vieno Riterio, kuris neabejotų mūsiškių pergale. Kita vertus, apie tai stengiamės nebegalvoti, nes greitai laukia kitos rungtynės“, – sakė komandos kapitonas Valdemaras Borovskis.

Šį šeštadienį „Riteriai“ keliaus į Klaipėdą, kur, sėkmingai susiklosčius rungtynėms, komanda dar labiau priartėtų prie kelialapio į kito sezono UEFA Europos lygos atranką. Priminsime, kad savaitgalį LFF taurę iškovojus „Sūduvai“, Europos turnyre kitąmet dalyvaus ir ketvirtą vietą A lygoje užėmęs klubas.

„Negaliu atsakyti už visus, bet daugeliui komandos žaidėjų ketvirtoji vieta būtų vertinama kaip pralaimėjimas. O kaip kitaip? Svarbiausia, viskas mūsų rankose. Be to, žaidimas, kurį demonstruojame dabar, yra pakankamai neblogas, kad išliktumėm trečioje vietoje“, – sakė V.Borovskis.

Dar vasarą į savo rankas perėmęs klubą treneris Albertas Rybakas didžiulį dėmesį skiria atakos užbaigimui. B komandai šis žaidimo elementas jau davė vaisių, A komandos progų realizacija per paskutines dvejas rungtynes buvo geriausia nuo liepos mėnesio.

„Kiek ir kokias progas mes švaistėme rugpjūtį, tiesiog yra nesuvokiama. Tai negalėjo tęstis amžinai. Kitas dalykas – kai treniruotėse kažkuriam žaidimo komponentui skiri daug dėmesio, ateina laikas, kai gauni už tai grąžą. Nieko naujo nepasakysiu“, – pasakojo komandos kapitonas.

Po šios dvikovos komandos laukia rinktinių pertrauka, o po jos spalio 15 dieną laukia namų akistata su Marijampolės “Sūduva”.

P