fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Sutriuškinę „Panevėžį“, „Riteriai ketvirtąjį ratą baigė treti

Sostinėje vykusiose A lygos rungtynėse „Riteriai“ 4:0 sutriuškino „Panevėžio ekipą, išsaugojo trečiąją vietą turnyro lentelėje bei užsitikrino namų aikštės pranašumą papildomo rato rungtynėse prieš „Kauno Žalgirį“. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Mindaugas Grigaravičius, po vieną – Teremas Moffi ir Valentinas Jeriomenko.

„Riteriai“ savo jėgą pradėjo demonstruoti pirmąją dvikovos minutę. Tuomet vartus palikusį panevėžiečių vartininką bandė prigauti Teremas Moffi, tačiau kamuolys nuriedėjo į pernelyg aštrų kampą ir pirmasis šansas liko neišnaudotas.

Dar po kelių minučių po puikios komandinės atakos šansą turėjo Donatas Kazlauskas, bet tąsyk „Panevėžį“ išgelbėjo šios komandos vartininkas. Dar vėliau geras galimybes turėjo Dominykas Kodz, Matas Ramanauskas, o galiausiai baudos aikštelėje buvo pargriautas į ataką atbėgęs Valdemaras Borovskis.

T.Moffi realizavęs baudinį išvedė „Riterius“ į priekį ir nuo to „Panevėžio“ komandos tikėjimas savo jėgomis dar labiau sumenko. Tiesa, prieš šį įvartį savąją super progą turėjo ir svečiai, bet Riterius išgelbėjo skersinis.

Sužaidus beveik pusvalandį, savo žvaigždės akimirką išgyveno Valentinas Jeriomenko. Pastarojo reidas ir smūgis iš dvidešimties metrų neabejotinai pretenduoja į gražiausio sezono įvarčio vardą.

„Labai džiaugiuosi, kad šiandien buvome tikra komanda ir pelnytai iškovojome tokią užtikrintą pergalę“, – po dvikovos sakė Albertas Rybakas.

Po įmušto antrojo įvarčio tempą sumažino ir Riteriai, tačiau net ir tai jiems netrukdė būti geresne komanda aikštėje. Tai buvo įrodyta per paskutines septynias minutes, kai du įvarčius įmušė vos tik aikštėje pasirodęs Mindaugas Grigaravičius.

Penktąjį ratą „Riteriai“ pradės rungtynėmis su „Kauno Žalgiriu“. Dvikova, kuri gal ir nenulems trečiosios vietos likimo, tačiau atsakymų pateiks labai daug.

P