fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ – „Kauno Žalgiris“. Rungtynės dėl šešių taškų

Nepaisant to, kad iki sezono pabaigos liko dar septyni turai, būsimos tarpusavio rungtynės tarp „Riterių“ ir „Kauno Žalgirio“ gali būti lemiamos kovoje dėl trečios vietos. Kol kas dviejų taškų persvarą turi „Riteriai“. Jei pavyks šią persvarą išsaugoti (arba ją padidinti) iki ketvirtojo rato pabaigos, tai reikš, kad papildomame rate tarpusavio dvikova vyks Vilniuje.

 

Data: 2019 m. spalio 19 d. 13:00 val.

Vieta: LFF stadionas, Vilnius

Bilietai: https://www.tiketa.lt/LT/vilniaus_fk_riteriai_futbolo_klubo_varzybos_a_lygoje_20999

 

Naujienos

Donatas Kazlauskas („Riteriai“), Deivydas Matulevičius ir Egidijus Vaitkūnas („Kauno Žalgiris“) tik prieš kelias dienas grįžo iš nacionalinės rinktinės bei prisijungė prie savo klubų. D.Kazlauskas po sugrįžimo jau spėjo sužaisti atidėtas rungtynes su „Sūduva“ ir per jas pelnyti įvartį.

E.Vaitkūnas ilgą sezono dalį praleidęs dėl traumos, pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą. D.Matulevičiaus vaidmuo pastaruoju metu Kauno komandoje ne mažesnis. Tikėtina, kad būtent tai ir lėmė Valdo Urbono sprendimą prijungti juos prie komandos.

 

Paskutinis turas

Paskutines A lygos rungtynes „Riteriai“ žaidė šį antradienį prieš Marijampolės „Sūduvą“ ir tas rungtynes apmaudžiai pralaimėjo 1:2. Turėdami įvarčio persvarą, turėdami progų persvarą, Riteriai per paskutines 20 minučių praleido du įvarčius ir patyrė apmaudžią nesėkmę.

„Kauno Žalgiris“ paskutinėse rungtynėse taip pat 1:2 pralaimėjo Vilniaus „Žalgiriui“. Tose rungtynėse kauniečiai pirmieji praleido įvartį, tačiau išlyginę rezultatą, sužaidė puikią atkarpą ir.. praleido įvartį.

 

Tarpusavyje

17-4-3. „Riterių“ statistika prieš „Kauno Žalgirį“ iki šiol išlieka stipriai teigiama, nepaisant to, kad šis sezonas kol kas prieš kauniečius yra neigiamas. Reziumuojant tas prabėgusias keturias dvikovas, jos visos buvo lygios.

Pirmoji realiai buvo iki pirmojo įvarčio, antroji (taurės turnyre) – iki baudinių serijos, trečioji – iki Riterių realizuoto 11 metrų baudinio, o ketvirtoji – iki Riterių neišnaudotų šimtaprocentinių progų bei praleisto įvarčio į savo vartus.

 

Akistata

D.Kazlauskas prieš D.Matulevičių. Abu jau minėti futbolininkai savo komandose vaidina itin svarbius vaidmenis, todėl nuo šių futbolininkų pasirodymo labai priklauso galutinis šios dvikovos rezultatas.

 

Orų prognozė

Rungtynių metu sinoptikai prognozuoja nuostabų rudenišką orą – 16 laipsnių šilumą, 8 metrų per sekundę Pietų vėją ir saulėtą popietę.