fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Rinktinėse – aštuoni Riteriai

Jau įprasta, kad per rinktinių pertraukas į „Riterių“ klubą vienas po kito plaukia raštai su kvietimais futbolininkams prisijungti prie įvairaus amžiaus rinktinių. Šįsyk tokių raštų buvo trys, kvietimų – aštuoni.

„Galiu tik pasidžiaugti už žaidėjus ir pasveikinti juos, kad savo darbu jie sulaukė tokio įvertinimo. Mūsų klubo vizija yra žinoma, o šie iškvietimai yra, tarsi, mūsų darbo indikatorius“, – sakė „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis.

Valdas Urbonas į nacionalinę vyrų rinktinę iškvietė Donatą Kazlauską, Donatas Vencevičius – U-21 rinktinėje nori matyti Vincentą Šarkauską, Matą Ramanauską, Ernestą Stočkūną ir Aleskandrą Levšiną, o Valdas Trakys – tarp geriausių U-19 rinktinės atstovų mato Egidijų Dusevičių, Valdą Paulauską ir Juozą Lubą.

Likusi komandos dalis šiuo metu ilsisi – Albertas Rybakas žaidėjams suteikė laisvadienių. Priminsime, kad į A lygą „Riteriai“ sugrįš tik rugsėjo 21 dieną (su Vilniaus „Žalgiriu“), o pirmoje lygoje B komanda artimiausias rungtynes (su „Hegelmann“) žais rugsėjo 12 – ąją. Tiesa, iki šių rungtynių yra suplanuota kontrolinė dvikova Gardine su „Neman“ futbolininkais.