fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių B“ ekipoje debiutavo septyniolikmetis J.Lubas

Savaitgalį „Riteriai B“ pralaimėjo dar vienas pirmos lygos rungtynes, šįsyk 2:3 nusileisdami Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkams. Nepaisant pralaimėjimo, buvo ir džiugesnių dalykų, pavyzdžiui, dėl Elvino Ališausko pelnyto dublio arba septyniolikmečio Juozo Lubo debiuto.

Buvęs Kauno „Stumbro B“ komandos narys į Vilnių persikėlė maždaug prieš mėnesį. Per tą laiką jis spėjo priprasti prie naujųjų komandos draugų, spėjo išsigydyti gautą traumą bei debiutuoti vilkint naujus marškinėlius.

„Iš tikro rungtynėse buvo labai sunku. Didelys jaudulys, didelė įtampa.. ypač pradžioje buvo priprasti prie žaidimo, tačiau komanda padėjo tai padaryti ir vėliau buvo lengviau. Apskritai, man buvo sunku palikti Kauną, šeimą, tačiau dėl karjeros buvau priverstas tą daryti. Gerai, kad čia gyvenu su U-19 rinktinės žaidėjais. Jie ir komandos kapitonas palengvino adaptaciją čia“, – sakė jaunasis Riteris.

J.Lubas šiemet yra patekęs į devyniolikmečių rinktinės vyriausiojo trenerio Valdo Trakio radarą. Maža to, atstovaudamas komandai Baltijos taurės turnyre jis sugebėjo pasižymėti įvarčiu.

„Turiu labai daug noro. Galbūt, tai „Riterių“ vadovus privertė atkreipti į mane dėmesį. Esu jaunas, turiu potencialo.. turbūt ir šie dalykai buvo svarbūs prieš priimant sprendimą pasikviesti mane. Vis tik, esu savikritiškas ir suprantu, kad dar turiu labai stipriai dirbti. Pavyzdžiui, ties pasitikėjimu savimi. Aišku, kaip ir daugeliu kitų dalykų“, – kalbėjo J.Lubas.

Kitų metų gegužės 22 – ąją jaunasis Riteris švęs savo aštuonioliktąjį gimtadienį. Iki to laiko jis jau norėtų savo CV turėtų žaidimo A lygoje įrašą.