fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Panevėžys“ – „Riteriai“. Laikas realizuoti progas

Rungtynėmis Panevėžyje „Riteriai“ užbaigs trečiąjį čempionato ratą. Rungtynės, kurios arba suteiks galimybę išlaikyti solidžią persvarą tiek prieš „Kauno Žalgirį“, tiek prieš „Panevėžį“, arba ketvirtasis ir penktasis ratai bus gerokai intensyvesni nei buvo galima tikėtis.

 

Data: 2019 m. rugpjūčio 23 d. 18:00 val.

Vieta: Aukštaitijos stadionas, Panevėžys

 

Varžovas

Panevėžiečiai labai sunkiai pradėjo šį sezoną, tačiau laikui bėgant įsibėgėjo ir jų žaidimo kokybė bei rezultatai kyla tik į viršų. Per pastarąjį mėnesį Aukštaitijos klubas sulaukė pasistiprinimo, kuris itin svarbus dėl to, kad komandoje netrūksta traumuotų žaidėjų (A.Karvackio, A.Jerkino, E.Vieliulio, M.Suvaizdžio).

Itin sėkmingą atkarpą žaidžiantys būsimi Riterių varžovai nepralaimėjo net ketveriose paskutinėse rungtynėse, įskaitant rungtynių pabaigoje išplėštas lygiąsias su „Kauno Žalgiriu“ bei sunkiose rungtynėse iškovotą pergalę prieš „Atlantą“ paskutiniame ture.

 

XX turas

Prieš savaitę „Riteriai“ pralaimėjo „Kauno Žalgiriui“, o „Panevėžys“ Klaipėdoje nugalėjo „Atlantą“. Šiose dvejose rungtynėse galima rasti pakankamai daug panašumų. Abi laimėjusios komandos (KŽ ir P) labai sunkiai pradėjo rungtynes ir leido varžovams sukurti aibę progų. Po to, kai nepavyko jų realizuoti, prasileido apmaudžius įvarčius ir sugrįžti į rungtynes nebesugebėjo.

 

Tarpusavyje 

1-1-0. Šį penktadienį komandos tarpusavyje susikaus vos trečią kartą istorijoje. Pirmoji dvikova baigėsi labai sunkia vilniečų pergale 2:1, antroji – lygiosiomis 1:1.

Per visą antrąjį ratą „Riteriai“ prarado vos penkis taškus ir du iš jų buvo prarasti rungtynėse prieš „Panevėžį“. Tuomet dvikova vyko Vilniuje ir Riterių galimybes apsunkino pirmą minutę praleistas įvartis. Dar pirmajame kėlinyje Mindaugas Grigaravičius rezultatą išlygino, po pertraukos „Riteriai“ sukūrė ne vieną progą, tačiau realizuoti jų nepavyko.

 

Akistata

Donatas Kazlauskas prieš Pavelą Kruką. Kadangi „Riteriams“ dėl diskvalifikacijos padėti negalės Teremas Moffi, tai natūralu, kad daugelio akys kryps į D.Kazlauską. P.Krukas abiejose rungtynėse ypač stengėsi gerai sužaisti prieš savo buvusią komandą. Pirmuoju atveju, per didelis noras iš jo komandos atėmė įvartį (jis nukreipė kamuolį lekiantį į vartus ir dėl to teisėjai užfiksavo nuošalę). Antrose rungtynėse jis pasižymėjo vos prasidėjus dvikovai.

 

Orų prognozė

Sinoptikai rungtynių metu prognozuoja 21 laipsnio šilumą, 3 metrų per sekundę Šiaurės rytų vėją ir saulėtą vakarą.