fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

J.Marazas grįžta į „Riterius“

Praėjusį sezoną puikiai užsirekomendavęs, kvietimą į Lenkijos „Ekstraklasa“ gavęs, vėliau geriausiu jaunuoju Lietuvos futbolininku išrinktas ir nacionalinėje rinktinėje debiutavęs Justinas Marazas grįžta į Lietuvos bronzinių prizininkų gretas. Prie komandos jis prisijungs jau kitą savaitę.

„Jei ne trauma, prie komandos būčiau prisijungęs dar anksčiau. Tačiau nuo to nėra apsaugotas nei vienas futbolininkas. Situacija gerėja, pati savijauta jau dabar nebloga, atsistatinėju ir bandau atgauti tokią formą, kokia ji buvo prieš traumą. Galvoju, kad tai ilgai netruks“, – sakė devyniolikmetis „Riterių“ futbolininkas.

J.Marazas traumą patyrė prieš paskutinę Lietuvos rinktinės stovyklą. Tuomet Valdas Urbonas jį buvo iškvietęs ruoštis rungtynėms su Liuksemburgu ir Serbija, tačiau dėl sausgyslės skausmų futbolininkas iš stovyklos išvyko vos po kelių treniruočių.

Dar prieš tą minėtą stovyklą jaunasis „Riteris“ spėjo padėti savo komandai išlikti Lenkijos „Ekstraklasa“ lygoje. Nepaisant ekipos banguoto žaidimo, futbolininkas įsitikinęs, kad ten gavo labai gerų pamokų.

„Be abejo, gavau labai daug patirties ir pajutau, kas yra galingas futbolas. Gyvenimas susiklostė taip, kad grįžtu į „Riterius“, vadinasi, teks tobulėti čia. Noriu demonstruoti gerą futbolą, noriu mušti įvarčius. Tikiuosi, taip ir bus. Dabar svarbiausia įsilieti į komandos režimą, galutinai atsistatyti ir grįžti į aikštę“, – kalbėjo J.Marazas.

Dar prieš traumą futbolininkas buvo sulaukęs ne vieno pasiūlymo likti Lenkijoje. Anot klubo vadovų, futbolininkui išvykti tikimybė visada išlieka.

P