fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

A.Skarbalius: „Jei varžovai sulįs į gynybą – varginsim, jei žais futbolą – turėsime daugiau erdvių“

Ilga ir sunki kelionė, stiprus vėjas, prasta aikštės kokybė – žodžiai, kuriuos girdime praktiškai visada, kai kažkurį Lietuvos klubą ar nacionalinę rinktinę suveda burtai su Farerų salų klubu ar rinktine.

„Riterių“ strategas Aurelijus Skarbalius – ne išimtis. Auklėtiniams šiuos dalykus įvardino iškart po burtų ceremonijos. Tai jis padarė norėdamas, kad atvykusi komanda kuo greičiau adaptuotųsi salose.

„Aš tik konstatavau faktą ir tą galiu pakartoti dar kartą. Tačiau tai nieko nekeičia – vaikinų nuotaika gera, visi nusiteikę produktyviam darbui ir savo tikslo siekimui“, – likus šešioms valandoms iki rungtynių oficialiai svetainei sakė A.Skarbalius.

Vakar Torshavne buvo puikus oras, šiandien – pakilęs vėjas. Žinant Farerų salų klimatą, rungtynių metu situacija gali dar kartą (o gal ir ne vieną) pasikeisti. Anot trenerio, tie dalykai jo auklėtinių neturėtų išmušti iš vėžių.

„Nepriklausomai nuo to, koks bus oras, mums reiks labiau valdyti žaidimą nei tą darėme pirmose rungtynėse, o pereinant iš antrosios zonos į trečiąją, žaisti aštriau. Kol kas galiu tik spėlioti, koks bus jų žaidimo planas.

Jei jie statys autobusą, toks žaidimas, aišku, niekam neparankus. Bet kokiu atveju, bandydutėm juos varginti, ieškoti savo šansų ir jais pasinaudoti. Vis tik, galvoju, kad savo aikštėje jie gali bandyti žaisti pirmu numeriu. Tokiu atveju, turėtumėm daugiau erdvių.

Pirmose tarpusavio rungtynėse mes buvome per daug išsigandę. Tikiuosi, kad pasimokėm iš šitos klaidos ir šįvakar būsime ramesni. Tai leistų žaidimą padaryti mūsų naudai“, – sakė A.Skarbalius.

Rungtynės šį vakarą prasidės 20:00 valandą. Priminsime, kad pirmoji serijos dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1.

 

 

P