fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

E.Kloniūno šou po pertraukos „Riterius“ pasiuntė į nokautą

Šeštojo A lygos turo rungtynėse sostinės „Riteriai“ 1:3 pralaimėjo „Kauno Žalgiriui“ bei patyrė antrąją sezono nesėkmę. Vienintelį įvartį Riteriams pelnė Ričardas Šveikauskas.

Aurelijus Skarbalius pasirinko lygiai tokią pačią sudėtį, kuri prieš savaitę iškovojo pergalę prieš „Panevėžį“. Deja, šįsyk planas veikė tik iki pertraukos.

Apskritai, pirmasis kėlinys iš abiejų pusių buvo itin atsargus ir nei viena, nei kita komanda nesukūrė nei vieno pavojingesnio epizodo įvarčiui pasiekti.

Viskas pasikeitė po pertraukos, kai kauniečiai, o tiksliau karjeros rungtynes sužaidęs Edvinas Kloniūnas, kiekvieną Riterių klaidą vertė įvarčiais. Blogiausia tai, kad sostinės komanda į tuos „Kauno Žalgirio“ įvarčius neturėjo jokių atsakymų.

Po pirmo tikslaus smūgio Mindaugo Čepo auklėtiniai atsitraukė kiek giliau, o po antrojo, apskritai, atidavė iniciatyvą. „Riterių“ visa statistika augo. Visa, išskyrus pavojingas progas ir įmuštus įvarčius.

Užtat kauniečiai po kampinio įmušė trečiąjį įvartį, pasiųsdami Riterius į nokautą. Verta pažymėti, kad iki šiol per 20 tarpusavio rungtynių „Kauno Žalgiris“ vos kartą buvo nugalėjęs Riterių klubą, o trijų įvarčių neįmušęs niekada.

Po trečiojo įvarčio žaidimo tempas krito, „Riteriai“, akivaizdu, patys netikėjo, kad gali išsigelbėti, o kauniečiai vos neįmušė ketvirtojo įvarčio.

Dvikovai besibaigiant, po perdavimo į baudos aikštelę savo pirmąjį įvartį, vilkint „Riterių“ marškinėlius pasižymėjo R.Šveikauskas. Iki rungtynių pabaigos tuomet buvo likusios kelios minutės, per kurias niekas nepasikeitė.

Turnyro lentelėje „Riteriai“ lieka penkti, o tai reiškia, kad norint grįžti į prizininkų gretas teks labai pasistengti. Paskutines pirmojo rato rungtynes „Riteriai“ žais su „Atlantu“.

P