fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Dvidešimt aštuoniese žaidę „Trakų“ futbolininkai pabaigoje pralaimėjo „Neman“ ekipai

Gardine kontrolines rungtynes žaidę „Trakai“ 0:2 nusileido „Neman“ ekipai, kuri abu įvarčius pelnė per paskutines dešimt minučių. Šioje dvikovoje aikštėje pasirodė net 28 riteriai.

„Šįsyk patys žaidėjai buvo treneriai. Jie patys rinkosi kokia taktika žais, kas tokie žais. V.Borovskis, kadangi yra kapitonas, šioms rungtynėms buvo paskirtas vyriausiuoju treneriu ir jis nuo vakar sprendė kaip žaisti ir ką daryti. Džiaugiuosi, kad jų pasirinkimai susiję su mūsų treniruotėmis.

Taip pat jie nusprendė, kad turi žaisti visi, todėl kalbėdamas apie šias rungtynes, norėčiau išskirti visiškai skirtingas tris dalis. Pirmoje mes buvome geresni, antroje dalyje buvo lygus žaidimas, trečioje – pamatėme, kad mūsų jaunimas dar žaidžia kaip berniukai prieš vyrus“, – po dvikovos kalbėjo A.Skarbalius.

Rungtynių pradžioje į aikštę žengė: T.Švedkauskas, V.Borovskis, R.Šveikauskas, V.Jeriomenka, A.Levšinas, R.Masenzovas, D.Virkšas, D.Kazlauskas, V.Lukša, M.Ramanauskas, E.Baniulis. Gynėjų grandžiai buvo numatyta žaisti po kėlinį, vartininko, saugų ir puolėjų – po 30 minučių.

„Iš pradžių galvojome, kad treneris juokauja, o kai paaiškėjo, kad ne, buvo smagaus darbelio. Kalbant apie rungtynes, sakyčiau, kad pirmajame kėlinyje pildėme tai, ką buvome sugalvoję. Turiu omeny, varžovų spaudimą, kamuolio palaikymą ir pan. Antrasis kėlinys irgi nebuvo blogas, tačiau mus ir vėl nužudė vaikiškos klaidos“, – sakė trumpam treneriu tapęs V.Borovskis.

Per keturias dienas trejas rungtynes sužaidę „Trakai“ kitą savaitgalį žais dar vieną kontrolinį susitikimą su „Jelgavos“ komanda.

P