fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

A lygos starte „Riterių“ laukia viešnagė pas šalies čempionus

Kovo 2 – ąją prasidėsiantį naująjį A lygos sezoną į sostinę persikėlę praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojai „Riteriai“ pradės rungtynėmis Marijampolėje su šalies čempione „Sūduva“. Rungtynės ARVI manieže numatytos sekmadienį (kovo 3 – ąją) 17.00 valandą.

„Atsakymai į tokius klausimus įprastai paaiškėja po rungtynių. Kol kas man tikrai sunku atsakyti, ar gerai, ar blogai, kad čempionatą pradedame su čempionais“, – sakė komandos kapitonas Valdemaras Borovskis.

„Jei rimtai, mums daug svarbiau žiūrėti ne į varžovus, o į save. Kai pernai pradėjome tą daryti – atsirado ir rezultatai. Aišku, specialistai sakys, kad rungtynių favoritė – „Sūduva“. Ok, tada mūsų tikslas – paneigti specialistų speliones“, – dėstė kapitonas.

Antrajame ture „Riteriai“ sugrįš į Vilnių, kur pirmąsias namų rungtynes žais pirmadienį (kovo 11 dieną) su Kauno „Stumbru“. Dar po keturių dienų laukia dvikova su Vilniaus „Žalgiriu“, o tada dviejų savaičių rinktinių pertrauka.

„Apie „Stumbrą nelabai turiu ką pasakyti, nes nieko nežinau. Tikiuosi, kad po pirmojo turo bus aiškiau. Dėl „Žalgirio“.. be reikalo žmonės jį taip nurašo. Bet kokiu atveju, tai vienas rimčiausių pretendentų į titulą“, – kalbėjo V.Borovskis.

Po rinktinių pertraukos „Riterių“ laukia namų rungtynės su „Palanga“ (balandžio 2 d.), išvyka į Panevėžį (balandžio 7 d.), dar vienos išvykos rungtynės su „Kauno Žalgiriu“ (balandžio 13 d.), o pirmasis ratas bus užbaigtas namų rungtynėmis su visiškai atsinaujinusiu Klaipėdos „Atlantu“.

P