fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Rungtynės, galinčios nulemti čempiono likimą

Sezonas taip jau susiklostė, kad „Trakams“ atiteko džokerio korta ir „Trakai“ yra komanda, kuri didžiąja dalimi gali nulemti čempiono likimą. Galbūt, net rytoj.

„Mes tokio scenarijaus nei norėjome, nei nenorėjome – tiesiog taip gavosi. Kiek mums tai svarbu? Nei kiek, mums patiems reikalingi taškai ir mes atiduosime vienodai taškų tiek žaisdami su „Žalgiriu“, tiek su „Sūduva“, – situaciją komentavo komandą treniruojantis Albertas Rybakas.

„Žalgiris“ nuo „Sūduvos“ šią akimirką atsilieka penkiais taškais, o tai reiškia, kad rytojaus nelaimėtos rungtynės, iš esmės, juos patraukia iš kovos dėl aukso. Tiesa, jei „Trakai“ pralaimi, jie patys labai stipriai komplikuoja situaciją kovoje dėl bronzos.

„Stumbras“ „Trakus“ lenkia trimis taškais ir rytoj žaidžia prieš „Atlantą“. Kauniečių sėkmės ir trakiškių nesėkmės atveju, tas skirtumas dar labiau išaugtų ir dar labiau apsunkintų riterių situaciją. Tiesa, „Trakai“ dar nėra užsitikrinę net ketvirtosios vietos, o laimėtos rungtynės prieš „Žalgirį“ bei „Kauno Žalgirio“ pralaimėjimas „Sūduvai“ leistų pasiekti šį rezultatą.

Nors liko tik penki turai, tačiau klausimų kol kas gerokai daugiau nei atsakymų.