fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

“Trakų” šventėje A komandos pergalė prieš klubo jaunimą, dovanos jubiliatams ir barbekiu

Tradicinėje “Trakų” klubo šventėje A komandos nariai, įrodę savo patirtį, 3:1 nugalėjo B ekipą. Šiai dvikovai teisėjavo vartininkų treneris Albertas Rybakas, o įvarčius nugalėtojams pelnė Vadimas Manzonas (2) ir Donatas Kazlauskas (1). Šiose rungtynėse jau dalyvavo ir iš rinktinių (vyrų, jaunimo, jaunių) sugrįžęs vienuoliktukas.

“Futbolininkai labai retai turi progą daugiau dėmesio skirti gerai nuotaikai, o ne įvarčiams ar būtinybei laimėti. Šįkart buvo būtent taip. Kitas dalykas – tokie susibūrimai visada stiprina komandinę dvasią”, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis, kuriam pritarė ir kapitonas Valdemaras Borovskis.

“Mūsų kolektyvas ir taip yra superinis, bet tokie neformalūs susitikimai tą komandos vienybę dar labiau sustiprina. Aš labai džiaugiuosi, kad galiu būti to dalimi”, – kalbėjo V.Borovskis.

Iškart po finalinio švilpuko pirmą metų pusmetį gimusiems futbolininkams ir klubo darbuotojams buvo įteiktos asmeninės dovanos.

“Tai dar viena mūsų tradicija. Gimtadienių paminėjimus darome dukart per metus. Rugpjūtį arba rugsėjį apdovanojame pirmo pusmečio jubiliatus, per sezono uždarymo šventę – antro”, – dėstė V.Lemežis.

Finalinėje šventės dalyje futbolininkai sėdo prie stalų skanauti barbekiu.

Į A lygą “Trakai” sugrįš kitą ketvirtadienį 18.00 val., kai LFF stadione žais rungtynes su “Palangos” atstovais.

P