fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Trakai“ – „Palanga“. Finalų maratono pradžia

„Trakų“ klubas šiame sezone yra ištaškęs tiek daug taškų, kad daugiau juokauti negalima. Reikia nepamiršti, kad finalinėje sezono stadijoje iš dešimties rungtynių laukia su „Sūduva“ arba „Žalgiriu“. „Palanga“, savo ruožtu, irgi turi dėl ko pasistengti, tačiau mums žiūrėti į kitus neverta. Pradžiai reikia išsispręsti savo klausimus.

 

Data: 2018 m. rugsėjo 20 d. 18:00 val.

Vieta: LFF stadionas, Vilnius

Bilietai: http://www.tiketa.lt/LT/traku_futbolo_klubo_varzybos_a_lygoje_18479

 

Naujienos 

Paskutinėse A lygos rungtynėse „Trakai“ apmaudžiai paleido pergalę rungtynėse su Kauno „Stumbru“, o iškart po to sulaukė sugrįžusio Diniaro Bilialetdinovo. Pastarojo ramybės paskutinėse rungtynėse neabejotinai trūko. Beje, dėl diskvalifikacijos rungtynes su „Palanga“ bus priverstas praleisti Valentinas Jeriomenka, tad dar vienas vidurio saugas tikrai nepamaišys.

Kibu Vicunai labai svarbu buvo sulaukti savo rinktinėse dalyvavusių futbolininkų, kurių buvo net vienuolika. Be to, per pertrauką trakiškiai sužaidė tradicines rungtynes tarp A ir B ekipų.

„Palanga“, savo ruožtu, per pertrauką atsisveikino su svarbiausiu savo gynėju Waly Dioufu, tačiau įsigijo du futbolininkus iš Nigerijos – Godspoweriu Aniefioku bei Akinjide Idowu.

Paskutinės rungtynės

„Trakų“ paskutinė dvikova buvo sužaista prieš tris savaites. Tuomet su „Stumbru“ riteriai visų rungtynių metu turėjo milžinišką žaidybinę persvarą, tačiau progas pradėjo kurti tik po pertraukos. Reikia pažymėti, kad tąsyk „Stumbrui“ itin sekėsi – ta sėkmė šiai ekipai garantavo lygiąsias.

„Palangos“ atstovai, savo ruožtu, po paskutinių rungtynių griebėsi už galvos. Palangiškiai nuo lyderės „Sūduvos“ atsiėmė net penkių įvarčių porciją bei tuo pačiu vieną didžiausių pralaimėjimų per visą šį sezoną.

Tarpusavyje

1-1-1. Nepaisant to, kad „Palanga“ šį sezoną yra viena silpniausių komandų, tačiau „Trakams“ šis varžovas kol kas yra itin neparankus. Galime prisiminti, kad pirmajame rate Klaipėdoje siaubinga dvikovos pradžia leido išsivežti tik vieną tašką. Po kelių dienų sostinėje buvo iškovota užtikrinta pergalė, o trečiajame rate dar vienos siaubingos rungtynės kainavo tris taškus. Tiesa, reikia pažymėti, kad visus tris kartus „Trakams“ dar vadovavo Olegas Vasilenka.

Akistata

Vadimas Manzonas prieš Simoną Urbį. Du priekinės linijos žaidėjai, nuo kurių žaidimo neabejotinai gali priklausyti galutinis rezultatas. „Trakų“ rusas debiutinėse rungtynėse įmušė įvartį, tačiau vėliau dusyk sužaidė gerokai silpniau, S.Urbys – prieš kelis mėnesius žaidė puikų futbolą, tiesa, paskutiniu metu šiek tiek žaidimo kreivė krito žemyn.

Orų prognozė

Rungtynių metu sinoptikai prognozuoja 24 laipsnių šilumą, 4 metrų pietvakarių vėją, nedebesuotą vakarą.