fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

“Trakų” specialus autobusas į Europos lygos rungtynes veš už simbolinę kainą

Lygiąsias iš Velso UEFA Europos lygos preliminaraus etapo pirmose rungtynėse parsivežę “Trakų” futbolininkai ateinantį ketvirtadienį, dėl LFF stadiono užimtumo, atsakomąsias rungtynes žais Alytuje. Šiam įvykiui suplanuotas Riterių busas, kuris į rungtynes veš simbolinę 10 eurų kainą. Beje, į ją įeina ir bilietas į rungtynes.

 

“Į klubą kreipėsi žmonės su klausimu, ar bus galima kartu su “Trakų” klubą palaikančiais žmonėmis kartu nuvykti į Alytų ir ten stebėti rungtynes? Paklausėme savo partnerių iš “Kautros” ir jie nedvejodami sutiko.

 

Kaina iš tikro simbolinė dėl to, kad norime kuo daugiau žmonių išvysti stadione. Visų pirma, to reikia žaidėjams, visų antra – to reikia ir visam Lietuvos futbolui”, – apie akciją kalbėjo “Trakų” komunikacijos ir rinkodaros specialistas Ovidijus Jurevičius.

 

Autobusas liepos 5 – ąją (rungtynių dieną) vyks maršrutu Vilnius – Alytus – Vilnius. Registracija vyksta elektroniniu paštu marketing@fkt.lt arba “Trakų” paskyroje facebooke. Registracija vyks iki liepos 3 dienos 12:00 valandos.