fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Riteriai – į Serbiją užsakytu reisu

A lygos bronzos medalių laimėtojai “Trakų” futbolininkai rytoj iš Vilniaus į Belgradą išvyksta žaisti UEFA Europos lygos atrankos antrojo etapo rungtynių su Serbijos čempionu Belgrado “Partizan” klubu. Pastarasis praėjusiame sezone nuo čempionės “Crvena Zvezda” ekipos atsiliko net keturiolika taškų, o šiemet pirmenybes pradėjo netikėtu pralaimėjimu 0:1 Surdulicos “Radnik” ekipai.

Nepaisant to, “Partizan” laikomas tvirtu poros favoritu. Panašiai, kaip ir Pavlodaro “Irtyš” klubas, kuris riterių buvo įveiktas. Priminsime, kad praėjusią savaitę “Trakai” Pavlodare laimėjo 1:0, o pergalingą įvartį pelnė Svajūnas Čyžas.

“Tas įvartis Kazachstane – vienas svarbiausių per mano karjerą, tad suprantama, kad jis pridėjo pasitikėjimo savo jėgomis. Apskritai, dabar šiek tiek lengviau. Kai žaidėme su Velso komanda, visi kalbėjo, kad privalome laimėti, tai norėjosi nepavesti žmonių, norėjosi įrodyti, kad esame geresni, o tai kažkiek slėgė. Dabar laukia rungtynės su komanda, turinčia vienus geriausių fanų pasaulyje, didžiausiame stadione, kokiame kada nors teko žaisti. Aišku, bus sunku, tačiau kovosime”, – sakė jaunasis herojus.

“Trakai” Kazachstane išsiskyrė ramybe ir itin užtikrintu žaidimu gynyboje. Šių savybių komandai prireiks ir Serbijoje.

“Mes labai rimtai ruošėmės toms rungtynėms, teisingai pasirinkome planą ir dėl to sugebėjome praeiti kazachų barjerą. Supraskite, mūsų situacija tokia, kad dar pratinamės prie naujo trenerio reikalavimų ir tik dabar žingsnis po žingsnio artėjame prie optimalios sportinės formos. O Belgrade jos reikės. Duos Dievas – parodysime, ką sugebame. Kad ir kaip bus sunku, bet mūsų tikslas – pergalė”, – pasakojo gynėjas Jevgenijus Osipovas.

Rungtynės Belgrade jau šį ketvirtadienį. Trakiškiai pirmąkart istorijoje į rungtynes skrenda užsakytu reisu.

“Norime, kad prieš svarbiausias sezono rungtynes žaidėjai jaustųsi kuo labiau komfortabiliau. Matėme, kaip sezono metu tai pasitarnavo Kauno “Žalgirio” krepšininkams, todėl nusprendėme eiti tuo pačiu keliu”, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Atsakomąsias rungtynes kitą ketvirtadienį “Trakai” žais Vilniaus LFF stadione. Iki ketvirtadienio bilietai parduodami akcijine kaina.

P