fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

“Trakai” atsisveikino su legionieriumi iš Izraelio

Prieš metus į Lietuvą atvykęs Alonas Netzeras atsisveikino su komandos draugais bei išvyko namo į Izrealį. Prieš išvyką gynėjas su “Trakais” abipusiu sutarimu nutraukė sutartį.

Vos atvykęs į komandą praėjusią vasarą, A.Netzeras labai greitai išsikovojo vietą starto sudėty ir tapo svarbia ekipos dalimi. Jo sėkmingas žaidimas tapo paskata pasirašyti naują sutartį. Vis tik, tarpsezonyje padaryta operacija futbolininkui neleido grįžti į tą patį lygį, treneris Olegas Vasilenka gynėju nepasitikėjo, o ir pats futbolininkas savo role komandoje patenkintas nebuvo.

“Buvo gera patirtis. Tikrai džiaugiuosi, turėjęs galimybę sutikti lietuvius futbolininkus bei žmones aplink. Linkiu “Trakams” didžiausios sėkmės naujame kelyje su nauju treneriu”, – prieš išvyką sakė A.Netzeras.

“Alonui galiu tik padėkoti už atsidavimą, už pastangas ir pan. Tačiau reikia suprasti, kad gyvenimas nestovi vietoje. Viena vertus, ir pats futbolininkas nebuvo patenkintas savo role, kita vertus – mums legionieriai reikalingi aikštėje, o ne ant atsarginių suolo”, – sakė laikinai vyriausiojo trenerio pareigas užimantis Virmantas Lemežis.

Šiuo metu “Trakai” trečiajam ratui ruošiasi be būrio žaidėjų, kurie iškviesti į rinktines. Modestas Vorobjovas, Valdemaras Borisovskis, Justinas Januševskis, Tomas Švedkauskas ir Ignas Plūkas šiuo metu dirba su nacionaline vyrų rinktine, Svajūnas Čyžas – su U-21 rinktine, Justinas Marazas – su U-19.

P