fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Problemų kelionėje turėję „Trakai“ pasiruošę dvikovai Velse

Vakar „Trakai“ pradėjo kelionę į Velsą, kuriame jau ketvirtadienį vakare laukia UEFA Europos lygos preliminaraus atrankos etapo mačas su šios šalies „Cefn Druids“ klubu.

„Riteriai“ trečiadienį ryte išskrido į Kopenhagą, tačiau ten prasidėjo bėdos. Iš Helsinkio turėjęs atvykti lėktuvas sugedo, o skrydis buvo atšauktas. Kito skrydžio A lygos bronziniams prizininkams teko laukti maždaug 10 valandų, tad nuvykus į Velsą teko atšaukti planuotą vakarinę treniruotę.

Vietoje to, trumpa treniruotė buvo surengta rungtynių dienos rytą, tačiau pasak komandos vyriausiojo trenerio Kibu Vicunos, komanda yra pasiruošusi šio vakaro rungtynėms.

„Šis mačas mums yra labai svarbus, nes tai yra praėjusio sezono darbo vaisius. Komanda tą puikiai supranta ir yra visiškai susikaupusi. Rungtynėms ruošėmės pirmadienį ir antradienį, o dėl problemų su kelione turėjome atšaukti trečiadienį numatytą treniruotę ir vietoje jos trumpą treniruotę surengėme šiandien ryte. Manau, kad esame pasiruošę šioms rungtynėms. Gerbiame varžovus, tačiau tuo pačiu pasitikime savimi“,- oficialiai klubo svetainei pasakojo ispanas.

Rungtynės su „Cefn Druids“ prasidės 21:00 val. Lietuvos laiku.

P