fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

“Trakų” futbolininkai – audringi Kauno “Žalgirio” gerbėjai

Kai trečiadienį “Trakų” futbolininkai Klaipėdoje nugalėjo “Atlantą” ir sėdo autobusą, daugelio telefonuose, plančetėse ar kompiuteriuose karaliavo krepšinis. Kaip tik tuomet, savo rungtynes Eurolygos ketvirtfinalyje pradėjo “Žalgirio” krepšininkai.

Net tie, kuriems krepšinis neįdomus, drąsiai galėjo suprasti, kaip sekasi Kauno komandai. Tą savo emocijomis ryškiausiai demonstravo Justinas Januševskis, Tomas Švedkauskas ir Ernestas Stočkūnas.

“Sporto stebėjimas man pramoga. Ypač, kai žaidžia lietuviška komanda. Tada reiškiu daug emocijų. Kartais gal net per daug (šypsosi). Tačiau galvoju, kad taip įdomiau, o kai dar esi kompanijoje – net ir linksmiau (šypsosi)”, – sakė puikias rungtynes Klaipėdoje sužaidęs J.Januševskis. Jis pridūrė, kad šįvakar laukia panašios kovos ir dar vieno kauniečių triumfo.

“Aš taip pat sportą mėgstu stebėti audringai ir kompanijoje. Taip smagiau. Kalbant apie šį vakarą, neabejoju, kad “Žalgiris” ir vėl laimės”, – kalbėjo trečiadienį debiutines rungtynes A lygoje sužaidęs vartininkas Tomas Švedkauskas.

“Žiūrėdamas Eurolygą per televiziją dažnai krepšininkams duodu patarimų (juokiasi). Gaila, kad taip retai jie manęs klauso (šypsosi). Šį vakarą, be abejonės, stebėsiu ir antrąsias serijos rungtynes ir tikiuosi, kad į Lietuvą “Žalgiris” turėdamas 2:0.

Neabejoju, kad lengva nebus, todėl teks žaisti dar agresyviau, o pastangų įdėti dar daugiau”, – pasako E.Stočkūnas, pripažinęs, kad sporto varžybas dažniausiai stebi kompanijoje.