fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

M.Vorobjovas: „Taip, tikėjausi būti rinktinės kandidatų sąraše“

Per praėjusius metus didžiulę pažangą padaręs „Trakų“ saugas Modestas Vorobjovas rinktinės kandidatų sąraše ir vėl išvydo savo pavardę. Puikus saugo žaidimas negalėjo praslysti pro Edgaro Jankausko akis. Ypač paskutinėse rungtynėse, kai sugriovęs visas varžovų užtvaras, galingu smūgiu pelnė įvartį.

„Nesureikšminu tos situacijos, nes nelaimėjome. Tikriausiai veikia sezono pradžia. Pirmi kėliniai iš mūsų pusės būna aktyvūs, o antrajame – pritrūkstame jėgų. Tačiau kol kas tik kovo mėnuo. Laikui bėgant, pirmojo kėlinio tempą galėsime visas demonstruoti 90 minučių. Pernai buvo tas pats“, – pokalbį pradėjo M.Vorobjovas, kuris rytoj su komanda sieks trijų taškų dvikovoje prieš „Palangą“.

Beje, M.Vorobjovas yra vienas iš dviejų „Trakų“ futbolininkų, sulaukusių rinktinės vyriausiojo trenerio įvertinimo. Kartu su saugu į nacionalinę komandą vyks ir Valdemaras Borovskis.

Modestai, sakyk atvirai, tikėjaisi E.Jankausko kvietimo?

Pasakysiu taip, iki pirmojo kvietimo vis svajodavau, kad pakviestų. Po to, natūralu, kad tikiuosi, jog tai buvo ne paskutinis kvietimas. Aš kiekvieną dieną sunkiai dirbu, tad normalu, kad noriu būti įvertintas. Taip, aš to tikėjausi.

Kaip manai, ar labai esi paaugęs nuo to karto, kai rinktinėje buvai anąsyk?

Sakyčiau, kad didžiausias skirtumas galvoje. Vis tik, tada buvo pirmas iškvietimas ir kai kuriose situacijose jaučiausi nedrąsiai, šįsyk savo jėgomis jaučiu žymiai didesnį pasitikėjimą. Futbolo prasme, ne man spręsti kiek paaugau. Tik tiek, kad aš ne tas, kurį tenkintų stovėjimas vienoje vietoje.

Ką apskritai tau kaip futbolininkui davė pirmoji stovykla su geriausiais šalies futbolininkais?

Turbūt, to paties pasitikėjimo. Visai geras jausmas susipažinti su tais, kuriuos stebėjau per televizorių.

Jei galėtum pasirinkt, ko labiau norėtum: debiuto su Gruzija ar Armėnija?

 Aš apie tai negalvoju. Galvoju apie tai, kaip noriu debiutuoti kuo greičiau ir sužaisti kuo daugiau minučių. Aš tam jaučiuosi pasiruošęs.

 

P