fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Naujasis „Trakų“ rėmėjas – „Revolut“!

Daugiau nei prieš metus Lietuvos rinkoje savo mokėjimų kortelėmis sparčiai išpopuliarėjusi britų kompanija „Revolut“ nuo šiol su „Trakais“ pergalių sieks kartu. Nemokamu pinigų išgryninimu Lietuvoje ir užsienyje, nemokamu kortelės išdavimu ir aukštu saugumo lygiu revoliuciją sukėlę britai linki ir vienam jauniausių A lygos klubų sukelti revoliuciją ne tik Lietuvoje, tačiau ir Europoje.

 

 

„Labai džiaugiamės, kad Lietuvoje „Revolut“ ir toliau sėkmingai mezga svarbias partnerystes – bendradarbiavimu su šalies A lygos komanda kol kas negali pasigirti nei viena iš didžiųjų Europos šalių ir „Revolut“ rinkų, tad mus toks susidomėjimas iš tiesų įpareigoja. Tiek mes, tiek ir klubas siekiame tik pačių aukščiausų rezultatų – noras būti geriausiems yra viena pagrindinių visų mūsų kompanijos darbuotojų savybė, nesvarbu, kurioje šalyje ir kurioje pozicijoje jie dirbtų“, – sakė „Revolut“ Baltijos regiono vadovas Andrius Biceika.

Bendradarbiavimo nauda neabejoja ir „Trakų“ komunikacijos ir rinkodaros specialistas Ovidijus Jurevičius.

„Žinoma, džiaugiamės turėdami naują partnerį. Tai įmonė, kurios paslaugos skirtoms tiems, kurie visada juda į priekį ir ieško naujų, progresyvių ir inovatyvių idėjų, taip pat ir mūsų futbolo klubas, kiekvieną dieną dirba ties tuo, kad būtų dar modernesnis, dar inovatyvesnis ir patrauklesnis sirgaliams. Manau, kartu su „Revolut“ sėkmingai dirbsime siekiant šių tikslų“, – dėstė O.Jurevičius.

„Revolut“ korteles  kiekvienas galės gauti naujojo sezono A lygos atidarymo rungtynėse su „Atlantu“.