fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Trakai“ išvyko į Baltarusiją

A lygos bronzos medalių laimėtojai „Trakų“ futbolininkai šiandien išvyko į dviejų savaičių stovyklą Gardine, kur su vietos komandomis sužais penkerias kontrolines rungtynes. Tarp stipriausių varžovų – Minsko „Dinamo“ ir Gardino „Neman“.

„Tikslai nesikeičia – ir toliau turime gerinti tarpusavio ryšius, kad prasidėjus sezonui visi vienas kitą suprastų iš pusės žvilgsnio. Sužaisime keletą rungtynių, kuriose vėl didžiausią dėmesį skirsime atakai. Kitaip tariant, tęsime tai, ką darėme rungtynėse su „Jonava“ ir „Jelgava“, – stovyklos tikslus atskleidė ekipos vyriausiasis treneris Olegas Vasilenka.

Su komanda išvyko ne tik šią savaitę sutartį pasirašęs puolėjas Ethienas, tačiau ir ką tik prisijungę dar keli peržiūroje dalyvausiantys žaidėjai. Beje, ekipoje jau neliko dar su „Jelgava“ žaidusių Luko Artimavičiaus, Edvino Baniulio, Roko Krušnausko.

„Ethienui dabar bus sunkiau. Prieš tai jis turėjo galvoti tik apie save ir savo galimybes įsitvirtinti, o dabar jau privalės atsižvelgti į mūsų reikalavimus. Jam tikrai reiks dar labiau pridėti“, – naujoką įspėjo treneris, pridūręs, kad ši sutartis nekeičia klubo strategijos – dar labiau stiprinti komandą.

„Niekas nepasikeitė. Ir toliau ieškome žaidėjų visose pozicijose. Ir šiuo metu yra atvykusių žaidėjų, kuriuos stebėsime, kaip jiems sekasi pritapti mūsų komandoje, kokios jų galimybės ir pan. Sezonas artėja, todėl atsakymus į šiuos klausimus sužinosime jau greitai“, – dėstė O.Vasilenka.

Kontrolinių varžybų maratoną riteriai pradeda šeštadienį.

P